Laptop alkatrészek. Szerviz Budapest

A laptopalkatrész-szerviz szolgáltatásai

laptop infra forrasztó
Laptop alkatrészek javítása infra forrasztógéppel

Alkatrészjavítás mint szolgáltatás: olyan típusú szervizi eljárás, amelynek során a meghibásodott egység működőképességét a hibás alkatrészek cseréjével állítják helyre. Ebben az esetben nincs szükség nagyobb új munkablokk (pl. alaplap, kijelző, billentyűzet…) vásárlására. Csak a működésképtelenné vált régi egység hibás részeit cserélik ki – általában forrasztással. Ez a módszer olcsóbb, mint a moduláris javítás (nagyobb panel, blokk, modul cseréje), de magasan képzett mestert igényel. Valamint speciális forrasztóberendezést, amely lehetővé teszi a mikroáramkörök cseréjének nagy pontosságú műveleteit.

Ilyen például az infrasugaras forrasztóállomás. Ez egy funkcionálisan nagy teljesítményű eszköz minden típusú modern mikroáramkör ki- és beforrasztására. Az ólommentes forrasztási technológia garantálja a kiváló minőségű javítást minden panelen.

Sok esetben nincs mód ilyen részjavításra. Ilyenkor a teljes szerkezeti elemet újra kell cserélni. Erre a legtöbb műhelyben bőséges raktári kínálat áll rendelkezésre. Kedvenc budapesti szervizünk exkluzív ajánlata például ez: Asus, Dell, HP laptopalkatrészek cseréje, vásárlása. 2 év cseregarancia minden új, gyári akkumulátorra és töltőre. Legnépszerűbb árucikk a Dell akku és az Asus töltőadapter.

Laptop javítás szakszerűen. Alkatrészcsere

laptop hardverKedvenc cégünk, a profi laptopszerviz Budapesten nemcsak garanciális és garancia utáni javítással és cserével foglalkozik, hanem a szükséges alkatrészek árusításával is. A Signal Computer Kft Laptophardware szervizébe betérő kliensek a szakszerű javítási szolgáltatások mellett garanciális alkatrészeket is vásárolhatnak. Így a cég egyik legfontosabb feladata, hogy komplex szolgáltatást nyújtson a laptoptulajdonosok számára. A szolgáltatások listája röviden:

  • Alkatrészek cseréje és árusítása: merevlemez, WiFi kártya, DVD meghajtó, egyéb meghajtók.
  • Operációs rendszer telepítése, visszaállítása és optimális beállítása. Eszközkezelő programok telepítése, vírusirtás és adatmentés.
  • Memória diagnosztikája, a javítás lehetséges módjának meghatározása a budapesti Acer laptop alkatrész szervizben
  • Notebook alkatrészek javítása: alaplap, videokártya, tápegység és műanyag ház.
  • Laptopkijelző cseréje és javítása (kijelző csatlakozójának cseréje, lámpacsere, inverter csere).
  • Számítógép tisztítás és a billentyűzet fertőtlenítése.

A laptop alkatrészek cseréjét és javítását a laptop szerviz rövid idő alatt, megvárhatóan végzi el. Az itt vásárolt alkatrészeket ingyen szerelik be és minden alkatrészre és elvégzett javításra 1-2 év garanciát vállalnak.

Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo alkatrészek, tartozékok

Szerviz laptop javítás
Laptop alkatrész javítása szervizben

Felszerelt műhelyeikben minden laptoptípus javítását elvégzik a felkészült szakemberek (HP, Dell, IBM, Fujitsu, EMC, Hitachi, Samsung, APC, Lenovo). Az alkatrészcsere gyors elvégzését segíti a kiváló raktárkészlet, melyben minden népszerű notebookhoz megtalálható a szükséges hardver. Emellett a hardver meghibásodásának megelőzésében is segíthetnek a szakemberek. A mobil gépek hűtőrendszerének rendszeres tisztítása megóvja a laptop akkumulátorát, videokártyáját és egyéb alkatrészeit a meghibásodástól.

A laptop alkatrész szerviz szolgáltatásai mindenki számára elérhető Budapest több pontján is egyszerre garanciálisan. A budapesti laptop alkatrész szervizben vásárolhatsz is garanciálisan hardvert, melyet ingyenesen beszerelnek a felkészült, profi szakemberek a javítás során, melyet rövid időn belül elvégeznek, hogy a mobil számítógép újra használható legyen. További érdekes témák további olvasásra szánva: javítás Budapest, notebook hardver, eszköz csere, gyorsszerviz, alkatrész javítás és csere. Infra forrasztás technológiája.

Panelek forrasztásánál az infratechnológia előnyei

  • a helyi infravörös hevítés (fűtés) egységessége
  • a pontos termoprofil feldolgozás programozható rendszerrel a hőmérséklet-visszacsatoló hurok miatt
  • a forrasztási folyamat vizuális megfigyelésének lehetősége
  • hatékony összetett profilelemekkel, képernyőkkel, csatlakozókkal, beleértve a műanyagokat is.

Más: infra berendezések előnyei, hátrányai

“Laptop alkatrészek. Szerviz Budapest” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.