Teraszra télikert építés Budapesten

telikert-epites-budapest
A házzal egybeépített télikert javítja a lakás hőháztartását

Télikert készítése teraszbeépítéssel

Teraszát téliesítheti és alkalmassá teheti mediterrán, karibi, szubtrópusi és akár trópusi növények elhelyezésére. A napenergia hasznosítása révén az épület fűtési rezsiköltségének csökkentésében is jelentős szerepet játszhat. Visszatartja a kijáraton távozni kívánó hőt és az üvegházhatás révén benntartja a napfény melegét. A napsugárzás áthatol a nagy üvegfelületeken, felmelegíti a tárgyakat, de a kifelé irányuló hősugárzás számára az üveg átlátszatlan, így meleg bennreked.

telikert-szolgaltatas
Épített télikert – Budapest

A zord télbe is nyári nyári hangulatot lopó télikert a természet közelségét biztosítja annak, aki rászánja magát egy üvegszoba létesítésére. Célszerű a lakással egybenyithatóan kialakítani  a földszinten vagy az emeleten, akár egy meglévő terasz, erkély beépítésével.

Télikertépítésnél különféle ablakszerkezetek kerülhetnek kialakításra abból a célból, hogy az oldalfelületek nagyrészt átlátszóak legyenek a napsugarak számára (hiszen ez biztosítja az üvegházhatás révén a helyiség felmelegedését). A nagy felületű fix ablaktáblákon a kilátás zavartalan, míg a különböző módokon nyíló ablakok esetében a túlmelegedés megelőző nyári szellőzés oldható meg szakszerűen és kényelmesen.

A családi házhoz épített teraszon létesített télikert kellemes pihenőhellyé válhat.

Budapesten és környékén számos vállalkozás kínál télikertépítési szolgáltatást – katt a fenti linkre! Megtervezik és legyártják a télikert elemeit, majd beszerelik a helyi adottságoknak és a megrendelő kívánságainak megfelelően.

Télikert a házhoz épített teraszon

Ha Önnek van egy déli fekvésű terasza, erkélye, verandája vagy lépcsőfeljárója, akkor a beruházás nem jelentős, viszont lakásának komfortja nagyban növekszik – egy új szobát, kellemes tartózkodási helyet nyer – és még mediterrán dísznövényeket is nevelhet.

Tervezés, gyártás, beszereléstélikert építés Budapest városában és környékén – építőipari, építészeti vállalkozások – belsőépítészetablak-ajtó gyártó cég – üvegezési technika, lakás építés, műanyagelemekből üveg szoba, üveg ajtó, műanyag ablak, professzionális télikertépítés – Seo szolgáltatás Bp

Budapesti szolgáltatás: Télikert tervezés, gyártás és beszerelés. A lakással egybeépített télikertek előnyei. Üvegház létesítése, terasz beépítés – szobakert, növényház kialakítása

Szólj hozzá!